InfoCom Računari d.o.o. Banja Luka
 • BESPLATNA DOSTAVA

  za narudžbe preko 100KM

 • GARANCIJA

  garancija na sve artikle

 • POSEBNI POPUSTI

  za sve članove Ikluba

 • KORPA

  artikala

O namaO nama

Infocom d.o.o. je firma osnovana 2005. godine, čija je primarna djelatnost trgovina računarskom opremom, i vršenje usluga iz domena informacionih tehnologija.

Svojim klijentima i kupcima nudimo širok asortiman računarske opreme vodećih svjetskih proizvođača, kao i usluge servisa, transporta i nabavke rezervnih delova te informatičku logistiku, inžinjering i podršku. Primarna misija našeg poslovanja je zadovoljstvo svih naših klijenata, poslovnih partnera i zaposlenika.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, međutim, danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele da stiču, i u budućnosti će je imati samo one kompanije koje kupcu ne prodaju samo proizvod, već kompletno rešenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem.

Naš napor na unapređenju kvaliteta naše ponude i našeg rada, sve u cilju transparentnijeg i lakšeg pristupa naših klijenata našim proizvodima i uslugama, za posljedicu je uz širenje obima poslovanja imalo konstantan rast prihoda te povećanje tržišnog udjela, što je bilo, a i ostaće naš primarni strateški cilj.

Naša vizija je da uz rast i razvoj kompanije, uz konstantno unaprijeđenje i optimizaciju internih resursa, dostignemo lidersku poziciju retail sektora IT tržišta BiH.

Svoju budućnost vidimo u integraciji IT sistema, uz vlastite proizvodne, prodajne i logističke resurse, a rast očekujemo kroz širenje mreže partnera i kupaca, kao i u povećanju naše ponude, kako proizvoda tako i usluga, u sva 3 prodajna sektora

B2C (bussines 2 customer) – retail
B2B (bussines 2 bussines) – informatička distribucija, opskrba preduzeća opremom, informatički inženjering, održavanje i tehnička podrška
B2G (bussines 2 government) – opskrba javnih ustanova, javna nadmetanja, godišnji ugovori o održavanju

Našu snagu čine naši zaposleni koji konstantno rade na vlastitom usavršavanju, a prilika za uspjehom je to što našu ponudu čine najkompletniji, najkonkurentniji, najaktuelniji i najpovoljniji proizvodi i usluge na tržištu.

Preduzeće trenutno zapošljava 17 radnika, a naš imperativ je daljnji rast i razvoj…Pridružite nam se

Vaš Infocom…