Aktuelno

IT inžinjering
petak, 13 januar 2012 22:01

Nemoguće je zamisliti modernu firmu bez IT Inženjeringa. Sve što uključuje upotrebu računara, računarskog softvera, sistema koji su računarski orijentisani, aparata koji se neposredno ili posredno vežu na računare i računarske mreže dio je IT inženjeringa i služi da kreira, promijeni, pohrani, zaštiti, procesuira, pošalje ili izvadi iz arhive informaciju koja nam je potrebna za poslovanje. Pojam i jeste tako širok zato što je vezan za rukovanje, distribuciju i arhiviranje informacija, najvažnijeg segmenta poslovanja svake moderne firme. Dobro razvijena IT struktura i mreža uveliko doprinosi bržem i većem protoku poslovnih informacija i zato ima visok stepen važnosti u poslovanju.

Infocom Vam, pored izgradnje i održavanja informacionih sistema, nudi i različite varijante hardverskih i softverskih integracija novih i postojećih komponenti u jedan sistem koji će sigurno, uz pravilno održavanje i obnavljanje, biti najbolja investicija u tempo rasta i razvoja Vašeg poslovanja. U softverskom smislu već imamo razvijene integracione aplikacije koje se lako i brzo primjenjuju na gotovo svaki postojeći IT sistem i nude velika ubrzanja u kreiranju, distribuciji i arhiviranju informacije. Za detaljnija objašnjenja možete se obratiti u naše prodajne objekte i saznati sve što Vas zanima, a nalazi se u našoj širokoj i bogatoj ponudi.

 

Kontakt info


Prodaja
  
                       Servis

051 229 400                   051 229 404

office@infocom.ba             servis@infocom.ba

Kalkulator kredita

QuickToner by InfoCom DOO

QUICK TONER je naš vlastiti, domaći proizvod. Kupovinom QUICK TONERA dobijate štampu identičnu originalnom toneru i 100-postotnu garanciju na kvalitet i na sam proizvod uz znatnu uštedu sredstava, a podstičete razvoj domaće privrede i smanjujete odliv finansija.

Opširnije...

LEGALIZACIJA !!!stopkradji2