Aktuelno

TOP Ponuda !!!

Sedmična akcija

Najnovije novosti iz infocom-a
Pravna lica
sreda, 15 februar 2012 12:32

Za pravna lica Infocom d.o.o. nudi mogućnost kupovine opreme po posebnim veleprodajnim uslovima, tj. mogućnost odobravanja rabata na cijenu robe te mogućnost odloženog plaćanja. Takođe, pravnim licima nudimo mogućnost zaključivanja ugovora o održavanju, podršci kao i servis i ostale usluge koje su neophodne svakom poslovnom subjektu. Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama ili ako želite da dobijete više informacija o našoj ponudi kontaktirajte nas na mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili na telefone 051 229 400 (Banja Luka) ili 055 220 420 (Bijeljina). 

Za saradnju je neophodno da nam dostavite osnovne informacije o Vašem preduzeću, pomoću obrasca UPITNIK ZA PRAVNA LICA i da nam popunjen obrazac dostavite mailom, poštom ili na fax 051 229 402.

 

 
Distribucija

Distributivni cjenovnik preuzmite ovdje. Za otvaranje cjenovnika Vam je potrebna šifra.

Ako ste prodavac računarske opreme i želite mogućnost preuzimanja distributivnog cjenovnika, za eventualnu saradnju je neophodno da nam dostavite osnovne informacije o Vašem preduzeću, pomoću obrasca UPITNIK ZA PRAVNA LICA i da nam popunjen obrazac dostavite na mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli  ili pošaljete faxom na 051 229 402.

 
Quick toneri
petak, 13 januar 2012 22:04

ZAŠTO QUICK TONER?

QUICK TONER je naš vlastiti, domaći proizvod. 
Kupovinom QUICK TONERA dobijate štampu identičnu originalnom toneru i 100-postotnu garanciju na kvalitet i na sam proizvod uz znatnu uštedu sredstava, a podstičete razvoj domaće privrede i smanjujete odliv finansija.
 


KVALITET IDENTIČAN ORIGINALU UZ ZNATNO SMANJEN TROŠAK

Industrijski remont toner kasete podrazumijeva zamjenu svih potrošnih dijelova kasete i njeno punjenje prahom. Kompletan proces proizvodnje QUICK TONER-a je strogo kontrolisan u skladu sa ISO 9001:2008 standardima što za rezultat daje visok kvalitet finalnog proizvoda, a klijentu omogućuje vrhunske performanse u štampi, čist i jasan otisak koji je identičan originalu uz isti ili veći obim štampanih strana po jednom toneru.


Nabavkom QUICK TONERA kroz poseban ugovor koji potpisujete sa našom firmom nestaju takođe i troškovi vezani za održavanje štampača. Ukoliko se odlučite na dugoročniju ili stalnu saradnju sa nama, mi ćemo, pored industrijskog remonta i dostave kaseta, besplatno brinuti o redovnom-periodičnom održavanju i servisiranju Vaših štampača bez obzira na to gdje ste ga kupili i kad mu ističe fabrička garancija. Ukoliko smatrate da Vam je potrebno još štampača za nesmetan rad, u prilici smo i da obezbijedimo štampače koje nećete morati kupovati ako potrošnja kaseta prelazi ugovorom zacrtane norme.

 

EKOLOŠKI PROIZVOD

Više od 300 miliona toner i inkjet kertridža završi na deponijama svake godine. U proizvodnju svakog od njih uložena je znatna količina energije, vremena i ljudskog resursa. Pored toga, ubjedljivo najnegativniji aspekt nepravilnog recikliranja leži u činjenici da se plastika bačenih kaseta najčešće spaljuje ili razgrađuje opasnim hemikalijama, a oba procesa stvaraju kancerogene materije koje zagađuju zemlju, vazduh i vodu.
Proizvođači industrijski remontovanih toner kaseta već godinama prikupljaju prazne kasete i kertridže i kroz ponovo korištenje plastičnih i metalnih komponenti kertridža znatno doprinose smanjenju zagađenja i količine otpada.Uz sve veći razoj ekološke svijesti i potrebe da se očuva priroda i smanji čovjekov uticaj na klimu važno je istaknuti ove činjenice kao jedan od vrlo bitnih faktora na koji treba obratiti pažnju prilikom izbora i kupovine tonera za Vaš štampač.

 

Nadamo se da smo Vam uspjeli pokazati visok kvalitet, stepen pouzdanosti, svestranost i cjelovitost naše ponude. Reference stečene kod dosadašnjih klijenata kojima pružamo kompletnu uslugu na osnovu potpisanih ugovora o saradnji su dokaz našeg kvaliteta.Naši klijenti su već zaboravili kolika sredstva, trud i vrijeme zahtjeva kupovina potrošnog materijala i održavanje štampača. Dozvolite nama da mislimo o vašim štampačima uz uštedu u odnosu na sadašnje troškove.

Kompletan cjenovnik i asortiman naših usluga možete preuzeti OVDJE.

Uslove ugovora o remontu tonera, održavanju štampača i garancijama možete saznati na našoj kontakt adresi:

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
Web hosting
petak, 13 januar 2012 22:03

Web hosting servis je jedan od tipova Internet hosting servisa koji omogućava fizičkim licima i organizacijama postavljanje svoje prezentacije na mrežu (World Wide Web) i omogućava njenu 24-časovnu dostupnost svima. Infocom vam obezbjeđuje prostor na vlastitom serveru, a neke od osnovnih, standardnih paketa iz ponude Vam i ovdje predstavljamo:

 

Naziv paketa Prostor Promet Baze Mailovi CIJENA
START   250MB   neograničeno   0 neograničeno 25
PRO S
1GB neograničeno  neograničeno   neograničeno   50
PRO M
5GB neograničeno 
neograničeno
neograničeno
100
PRO L
10GB neograničeno  neograničeno neograničeno
150
PRO XL
25GB neograničeno 
neograničeno neograničeno 250
ULTIMATE
neograničeno  neograničeno neograničeno  500
CLOUD FTP
po GB samo FTP 0 0 5

 

Svi paketi uključuju cPanel administrativni nalog kao i tehničku podršku, te standardne opcije pri veb hostingu.

Paket START je namjenjen kao najjeftiniji paket za male firme bez dinamičkih stranica i baza.

Paket PRO je bez ograničenje resursa osim u veličini prostora na disku.

Paket ultimate je dedicated paket bez limita za najveće korisnike.

Paket CLOUD FTP je namjenjen kao cloud prostor za vaše potrebe (kao npr dropbox ili onedrive) gdje možete da pristupite svojim podacima uvijek i sa bilo kog uređaja. Moguće je zakupiti neograničeno prostora, plaća sa po 1GB.

Takođe u ponudi imamo i mogućnost iznajmljivanja dedicated servera u Datacentru na lokacijama u BiH ili inostranstvu.

 

Za sve detalje stojimo Vam na raspolaganju.

 
Reciklaža tonera
petak, 13 januar 2012 22:02

Kod razgovora o smanjenju troškova i njihovoj boljoj kontroli vrlo često dolazimo do revizije ulaganja sredstava u proces štampanja dokumenata. Toneri, kertridži, papir i održavanje štampača su uvijek ozbiljna stavka. Zato Infocom već duže vrijeme izlazi u susret svojim klijentima uspijevajući najpovoljnijom cijenom recikliranog-punjenog tonera i dobrom uslugom servisa štampača taj trošak održavati na pola predviđenih sredstava. 

Naš zamjenski toner, proizvod sa usvojenom tehnologijom izrade koja je usklađena sa sistemom kontrole kvaliteta ISO9000:2008, konačan je rezultat proteklog perioda usvajanja znanja i tehnika i obezbjeđivanja neophodne opreme i ambalaže potrebne da bi se dobio artikl neospornog kvaliteta sa stopostotnom garancijom koji će nas adekvatno predstaviti svim postojećim, a i novim klijentima.

Posebna pogodnost kod ove linije proizvoda je "kompletan kraljevski tretman" koji Vam nudimo ukoliko ste spremni da potpišete sa nama ugovor kojim se obavezujete da ćete kod nas reciklirati sve Vaše tonere. Pored najpovoljnije cijene reciklaže-zamjenskog tonera, a obezbijedili smo dovoljan broj punih kaseta koji nam omogućava dostavljanje tonera na Vašu adresu bez čekanja, nudimo i servis štampača koje posjedujete, potpuno besplatno. Preuzećemo sve obaveze servisiranja i održavanja Vaših štampača u toku i nakon isteka garantnog roka kao dokaz garancije kvalitete naših proizvoda i usluga.

 

Osim navedenoga, našim klijentima koji imaju potrebe za štampom većeg broja dokumenata tj. za sve one koji štampaju preko 5000 listova mjesečno, nudimo besplatno HP laserski štampač visokih performansi (25 strana u minuti, duplex štampa, mrežni interfejs). U tom slučaju ne morate se izlagati troškovima nabavke skupih štampača, ne morate se brinuti o garantnim rokovima, troškovima servisa i održavanja te možete zaboraviti na skupe troškove originalnog potrošnog materijala. Mi ćemo Vam obezbijediti štampač, podršku, održavanje i najpovoljniju cijenu toner kaseta, a to sve uz 100% garantovan vrhunski kvaliteta štampe.

Sve informacije možete dobiti na telefone i mailove istaknute u našim kontaktima, ili u našim prodajnim objektima

 
IT inžinjering
petak, 13 januar 2012 22:01

Nemoguće je zamisliti modernu firmu bez IT Inženjeringa. Sve što uključuje upotrebu računara, računarskog softvera, sistema koji su računarski orijentisani, aparata koji se neposredno ili posredno vežu na računare i računarske mreže dio je IT inženjeringa i služi da kreira, promijeni, pohrani, zaštiti, procesuira, pošalje ili izvadi iz arhive informaciju koja nam je potrebna za poslovanje. Pojam i jeste tako širok zato što je vezan za rukovanje, distribuciju i arhiviranje informacija, najvažnijeg segmenta poslovanja svake moderne firme. Dobro razvijena IT struktura i mreža uveliko doprinosi bržem i većem protoku poslovnih informacija i zato ima visok stepen važnosti u poslovanju.

Infocom Vam, pored izgradnje i održavanja informacionih sistema, nudi i različite varijante hardverskih i softverskih integracija novih i postojećih komponenti u jedan sistem koji će sigurno, uz pravilno održavanje i obnavljanje, biti najbolja investicija u tempo rasta i razvoja Vašeg poslovanja. U softverskom smislu već imamo razvijene integracione aplikacije koje se lako i brzo primjenjuju na gotovo svaki postojeći IT sistem i nude velika ubrzanja u kreiranju, distribuciji i arhiviranju informacije. Za detaljnija objašnjenja možete se obratiti u naše prodajne objekte i saznati sve što Vas zanima, a nalazi se u našoj širokoj i bogatoj ponudi.

 

Kontakt info


Prodaja
  
                       Servis

051 229 400                   051 229 404

office@infocom.ba             servis@infocom.ba

Kalkulator kredita

QuickToner by InfoCom DOO

QUICK TONER je naš vlastiti, domaći proizvod. Kupovinom QUICK TONERA dobijate štampu identičnu originalnom toneru i 100-postotnu garanciju na kvalitet i na sam proizvod uz znatnu uštedu sredstava, a podstičete razvoj domaće privrede i smanjujete odliv finansija.

Opširnije...

LEGALIZACIJA !!!stopkradji2